Vaak op reis voor je werk? Vergeet met deze tips niks!

zakelijk reizen

Wanneer je vaak gaat reizen voor je werk en altijd maar op en neer moet, weet je ondertussen misschien al wel wat je allemaal mee moet nemen. Vaak lukt het je dan ook om niks meer te vergeten en zit alles gewoon netjes in je koffer. Toch is het altijd fijn om er zeker van te zijn dat je alles heb en je niks bent vergeten. Want wanneer je eenmaal in het vliegtuig zit, kan je natuurlijk niet zomaar terug. Het is daarom altijd handig om te weten welke dingen je op je zakelijke reis mee moet nemen.

Vergeet de reclame niet

Wanneer je op reis gaat voor je werk, is misschien wel het allerbelangrijkste om mee te nemen de reclame. Hebben jullie flyers met informatie, visitekaartjes of hele andere dingen waar het bedrijf herkenbaar op is? Dan moet je deze zeker niet vergeten mee te nemen. Wanneer je namelijk naar klanten en/of nieuwe bedrijven gaat is het natuurlijk ontzettend belangrijk om de juiste reclame mee te nemen. Zo kan je dit laten liggen bij de klant en vergeten ze je niet.

Alle andere werkspullen

Maar niet alleen de visitekaartjes en al het ander drukwerk moet meegenomen worden, ook alle andere werkspullen moeten natuurlijk mee. Het is altijd handig om je laptop mee te nemen, je telefoon en de dingen die je nog meer nodig hebt voor het werk. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kan je in ieder geval aan het werk in het buitenland. Het is natuurlijk hartstikke vervelend als je bepaalde dingen vergeten bent.

Toiletspullen

Wanneer je niet in je eigen huis bent, is het ook altijd handig om toiletspullen mee te nemen op reis. Je wilt natuurlijk verzorgd naar je afspraak toegaan en dat kan alleen maar met de juiste toiletspullen. Schrijf dus voor jezelf op wat je altijd gebruikt wanneer je thuis bent, zodat je dit ook in het buitenland kan gaan gebruiken. Zo kan jij je goed verzorgen voordat je naar de klant gaat.

Kleding

Wanneer je veel langer op reis gaat is het belangrijk om verschillende kledingstukken mee te nemen. Uiteraard moet je er rekening mee houden hoeveel setjes kleding je nodig hebt, zodat je er voldoende bij je hebt. Vaak is het niet mogelijk of heb je er geen tijd voor om te wassen en daarom moet je genoeg setjes kleding mee nemen op reis.

Medicijnen en andere dingen

Wanneer je thuis dagelijks bepaalde dingen gebruikt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je deze dingen gewoon meeneemt op reis. Je hebt bijvoorbeeld je lader nodig voor je laptop, je telefoon etc. Maar misschien neem je ook wel dagelijks medicijnen in en kunnen deze natuurlijk niet vergeten worden. Het is handig om van tevoren goed te weten wat je allemaal nodig hebt op reis, zodat je dit kan opschrijven. Vervolgens kan je gewoon rustig je koffer in gaan pakken en gaan kijken welke dingen je allemaal mee moet nemen. Aan het einde kan je rust gaan kijken welke spullen je nog mist en wat je allemaal al hebt ingepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *