Vakantie Dubai: Parel aan de Perzische Golf

Vakantie DubaiDubai is een stad waar we ons blijven verbazen! Het ene moment staat u in een uitgestrekte woestijn en het andere moment ligt u te genieten in een prachtig luxe resort midden in het centrum van deze wereldstad. Dubai is een stad van uitersten en juist daarom erg geschikt voor een vakantie. Dubai ligt aan de prachtige Perzische golf en heeft voor iedereen veel te bieden. Of u nu liefhebber bent of uzelf wil laten imponeren met alle pracht en praal die u zich maar kunt voorstellen. Een vakantie Dubai zal een vakantie zijn om nooit meer te vergeten!

Vakantie Dubai: Op & top luxe

 

In deze stad kunt u het zo gek niet bedenken of het is er. Zo is een populaire attractie bijvoorbeeld “At the Top – Burj Khalifa”. Op maar liefst 422 meter hoogte is een observatiedek waar u de hele stad kunt overzien en zichzelf kan laten imponeren met een indrukwekkend uitzicht. Ook de grootste fonteinenshow ter wereld is hier te vinden. De Dubai Fountain is aangelegd in het kunstmatig gemaakte meer in het hartje van de stad. Meerdere keren per dag zijn er shows. ’s Avonds zijn de shows gecombineerd met een geweldige lichtshow. Ook autoliefhebbers kunnen hun hart op halen. Wie door Dubai loopt, zie om de haverklap de nieuwste en duurste Lamborghini’s, Maserati’s en Bentleys rijden. Tijdens een vakantie Dubai kijkt u uw ogen uit.

Vakantie Dubai

Vakantie Dubai: Natuur en historie

De meeste mensen weten niet dat er in Dubai ook prachtige historische gebouwen zijn te bewonderen en dat Dubai beschikt over een immens groot natuurpark. Op een aantal plekken in de stad zijn de oude stadsmuren van Dubai nog te zien. Deze zijn rond 1800 gebouwd en zeker een bezoek waard. Op ongeveer 70 kilometer van de stad, ligt het Dubai Desert Conservation Reserve. Dit is het grootste natuurreservaat van de Verenigde Arabische Emiraten en is dé plek om deel te nemen aan vele excursies die er zijn. Het gebied staat vooral bekend om de Oryzen, een zeldzame antilope soort waarvoor een speciaal fokprogramma is opgestart om het dier tegen uitsterven te behoeden. Voor natuurliefhebbers tijden hun vakantie Dubai is dit een bijzondere plek met een aantal zeldzame diersoorten

Bereikbaarheid

Dubai is goed te bereiken met het vliegtuig en ook in de stad is er een goede en uitgebreide infrastructuur van bussen, de metro, tram of zelfs per fiets. Kortom, Dubai is een echte wereldstad met bezienswaardigheden voor iedereen. Twijfel niet en boek zeker een keer een vakantie Dubai bij vakantiemagazine.