Vakantie Engeland

Vakantie Engeland - Zeer divers!Engeland is een prachtig divers land. Er zijn veel verschillende soorten landschappen maar ook het toeristische Londen is zeker de moeite waard! Vakantie Engeland kan verschillende dingen betekenen. Zo zijn er bergachtige regio’s zoals de Highlands in Schotland maar ook het Lake District. Wanneer u meer van de kust houdt dan moet u zeker Cornwall in het zuidwesten eens bezichtigen. Ook de Yorkshire Heritage Coast in het noordoosten is zeker een aanrader om eens te bezoeken. Houdt u van kleine dorpjes met vriendelijke mensen? Dan raden wij de Cotswolds of de Chilterns aan.

Steden voor een bezoek bij een vakantie Engeland

Londen is een stad die iedereen kent. Misschien bent u er nooit geweest maar u zult vast het een en ander van Londen weten doordat de stad op de televisie en series vaak voorbij komen. Er zijn een aantal mooie gebouwen in Londen die zeker een bezoek waard zijn! Denk bijvoorbeeld aan de Big Ben, Tower Bridge, Piccadilly Circus en de London Eye.

Naast de mooie architectuur zijn er nog veel meer dingen te ontdekken in Londen. Zo is bijvoorbeeld een bezoek aan de Chinese wijk ook zeker een leuke ervaring. Er zijn ook prachtige parken zoals het Hydepark en het Greenwich Park. In deze parken komt u heerlijk tot rust terwijl u geniet van al het mooie groen om u heen!

Vakantie Engeland

Andere mooie steden om eens te bezoeken tijdens de vakantie Engeland zijn bijvooorbeeld: Bath, Oxford, York en Edinburgh. Er zijn in deze grote steden een hoop oude centrums. Ook de kleinere dorpjes die u onderweg tegen komt hebben vaak nog oude centrums en gebouwen. Mooie kleine visserdorpjes zijn bijvoorbeeld Devon, Cornwall en Yorkshire.

De mensen in Engeland

De bevolking in Engeland zal u zeker opvallen. Over het algemeen zijn de Engelsen allemaal zeer vriendelijke en behulpzaam. Wat vooral opvalt is dat iedereen geduldig is terwijl wij in Nederland toch altijd wel haast hebben. De cafés in Engeland zijn allemaal gezellig en hebben vaak een huiskamer sfeer. Iedereen praat met elkaar en voor de toerist is men zeer behulpzaam.

Wandelen in Engeland
Als u van wandelen houdt dan bent u met een vakantie Engeland helemaal op uw plaats. Er zijn verschillende wandelvakanties die u zou kunnen boeken. Zo zijn er prachtige wandelroutes in Sussex, Isle of Wight en Dorset.

Enthousiast geworden en meteen boeken?

Bent u na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden en wilt u op vakantie naar Engeland? Dan hebben wij van vakantiemagazine een handige tool voor u!
Hier onder kunt u gemakkelijk kiezen uit verschillende vakanties in Engeland!