Stedentrips

Bent u op zoek naar stedentrips? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u inspiratie voor uw reis!

Een belangrijke keuze is of u in Europa blijft of toch van plan bent om verder te reizen.
Als u niet heel veel tijd heeft om te reizen dan is Europa de juiste keuze omdat de reistijd hier niet zo lang is. Heeft u wel een paar weken de tijd? Dan raden we juist aan om lekker buiten Europa te reizen! Bij vakantiemagazine heeft u voldoende keuze om een topvakantie te boeken.

Boek uw stedentrips vandaag nog!

Met deze handige tool kunt u gemakkelijk een stedentrip boeken!

Een praktisch informatiepunt waar u veel te weten kunt komen over bezienswaardigheden in bijvoorbeeld Stockholm, Parijs, Praag, Londen, New York en Miami is de site Citytripje.nl. Hier vindt u de meest populaire stedentrip-bestemmingen van Europa, en enkele daar buiten. U kunt natuurlijk het vliegtuig nemen, maar steeds vaker wordt gekozen voor de trein om naar steden af te reizen die zich binnen 750 kilometer van Utrecht bevinden. Op Citytripje.nl vindt u zowel vliegtickets als kaartjes voor de NS International naar diverse stedentrip-hotspots.

Steden die u kunt bezoeken tijdens een van uw stedentrips in Europa zijn: Parijs, Barcelona, Berlijn, Rome, Londen, Praag, Valencia, Istanboel, Stockholm, Wenen, Lissabon, Milaan en Venetië. Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie plekjes te vinden in Europa maar helaas kunnen we ze niet allemaal op deze pagina kwijt.

Wilt u buiten Europa op reis gaan? Dan zijn: New York, Dubai, Tokio, Moskou, en Marrakesh zeker aanraders om een keer te bezoeken!

Stedentrips NewYork

Wij zijn nog druk bezig met het ontwikkelen van deze website. Mist u in ons overzicht nog een stad die zeker bezocht moet worden? Dan horen wij da uiteraard graag van u! U kunt dan een email sturen naar info@185.103.173.74 en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.