Vakantie Brazilië, reizen door een mini-continent!

Vakantie Brazilië!Brazilianen zeggen vaak dat ze in een mini-continent leven in plaats van een land. Dat is eigenlijk niet eens zo’n verkeerde gedachte. De totale oppervlakte van het land is immers groter dan de Verenigde Staten. Als u uw vakantie Brazilië start in het oostelijk gelegen Recife en, dan naar de westelijke grens met Peru reist is deze afstand langer dan de reis van Londen naar Moskou. De noord-zuid grens is qua afstand te vergelijken met de afstand tussen Los Angeles en New York.

Geniet van een veelzijdige vakantie Brazilië

Brazilië heeft verschillende gezichten. Uitgestrekte stranden en het is de ideale mogelijkheid om prachtige rondreizen te maken. Er zijn bruisende steden als Rio de Janeiro, Salvador en een overal aanwezige indrukwekkende natuur. Maak een tocht langs en over de Amazone waarbij u een bezoek brengt aan de longen van de aarde, het tropisch regenwoud. Het gebied van de Amazone wordt gekenmerkt door een bijzonder goed bewaard gebleven koloniale architectuur. U geniet er van kleine dorpjes met uitnodigende terrasjes, traditionele feestelijkheden en een onvergetelijke indianen cultuur die nog altijd zichtbaar aanwezig is. Tijdens uw vakantie Brazilië ontmoet u het heden in combinatie met een bewogen verleden. Iets waar u na afloop van uw reis door Brazilië nog met veel goede herinneringen aan terug zult denken. Uw volgende vakantie boekt u zeker weer bij vakantiemagazine.

Vakantie Brazilië

Vakantie Brazilië, combineer het strand met een onvergetelijke rondreis

Al denkt u bij een vakantie in Brazilië al snel aan adembenemende stranden zoals Dolphins Bay bij Praia da Pipa, Gales bij Maragogi en Arpoador in Rio de Janeiro. Maar het land heeft meer te bieden dan zon, zee en strand. Maak van de gelegenheid gebruik om een rondreis te maken die u van de historische plaats Belém dwars door het Amazone gebied naar Acre voert. Belém is aan de Boliviaanse grens is gelegen. Onderweg heeft u tijd om een vlucht in een heteluchtballon over de ongerepte natuur te maken. Staat u oog in oog met waterbuffels en maakt u tochten door de kleurrijke en op plaatsen ondoordringbare jungle. Ook dat is vakantie Brazilië.

Backpackers en familievakanties

Brazilië is een ideale bestemming voor zowel families met kinderen als backpackers die op zoek zijn naar avontuur ver buiten de gebaande paden. Altijd levendige steden, idyllische baaien en stranden. Er zijn ook mogelijkheden voor watersporten en er is een bruisend nachtleven. Ook de Braziliaanse keuken mag niet vergeten worden! Met Brazilië heeft u de perfecte vakantiebestemming gevonden!

Wilt u meteen een vakantie Brazilië boeken? Dat kan onder andere bij onderstaande websites!

Mist u nog een link? Neem dan contact op via info@vakantiemagazine.nl!