Alles over vakantie Duitsland.

Vakantie DuitslandBereid u voor op een achtbaan van feesten, bijzondere verleidingen, indrukwekkende landschappen, historische steden, vakwerkhuizen en romantische kastelen. Vakantie Duitsland is de ideale vakantiebestemming voor een afwisselende rondreis, een onvergetelijke vakantie met het gezin en u maakt er bovendien interessante stedenreizen door minder bekende steden als Jena en Weimar te bezoeken.

Vakantie Duitsland wat mag u zeker niet missen?

Duitsland heeft tal van mogelijkheden voor een welverdiende vakantie van vakantiemagazine. Heerlijke spa- en wellnesscomplexen waar u geniet van massages, schoonheidsbehandelingen en een aangename rust. Uitgestrekte heuvels en bospartijen waar u kunt wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden en vergeet ook niet uw kans te grijpen om een kano of kajaktocht te maken door indrukwekkende natuurgebieden. In het noorden kunt u aan de kust van de Oostzee kennis maken met Hanzesteden als Lübeck en Kiel, maar ook het indrukwekkende Rügen is zeker een bezoekje waard. Natuur, cultuur en historie gaan in de oostelijk gelegen Sächsische Schweiz prima samen. Op slechts een half uurtje van de stad Dresden vindt u dit wonderbaarlijke landschap op de grens met Tsjechië.

Vakantie Duitsland

Vakantie Duitsland een kort tussendoortje of een langer verblijf

Duitsland is zo’n vakantiebestemming waar u heen kunt gaan voor een weekend. Steden als Berlijn, Keulen, Aken, Hannover, München en Frankfurt zijn goed bereikbaar. De uitgebreide accommodatiemogelijkheden maken het mogelijk om met ieder budget een prima verblijf te beleven. Wandel door smalle straatjes en steegjes, bezoek monumenten als de Dom in Keulen of de Carolus Thermen in Aken. Checkpoint Charlie is nog altijd een van de drukst bezochte plaatsen van de Duitse hoofdstad en in München is het prima bier drinken.

Viert u uw jaarlijkse lange vakantie Duitsland met het gezin? Het Zwarte Woud of de streek rondom de Bodensee zijn ideaal voor een afwisselende vakantietijd. Verspreid over het hele land zijn er uitgezette routes die u zowel met de auto als bijvoorbeeld de fiets kunt afleggen. Doorkruis het land van noord naar zuid en van west naar oost. U komt op plaatsen en langs bezienswaardigheden die voor altijd een bijzonder plekje in uw vakantieherinneringen innemen. Duitsland biedt voor ieder wat wils en onderweg, tijdens een wandel- of fietstocht, komt u door schilderachtige dorpjes waar u in kleine restaurantjes kennismaakt met de smaken van de streek. Heerlijke gerechten die soms uitblinken in eenvoud en die uiteraard vergezeld gaan van een bijpassend drankje. Duitsland is niet ver weg en verveelt nooit.

Nu al een Vakantie Duitsland boeken? Bekijk dan deze handige tool hieronder eens!