Vakantie Thailand: een tropisch sprookje in het echt!

Vakantie ThailandVakantie Thailand? Zeker doen! Het is een van de meest bezochte verre landen door de Nederlanders. Thailand heeft verschillende soorten natuur en landschappen en daarnaast zijn er ook vele culturele bezienswaardigheden. De bevolking in Thailand is heel erg gastvrij en dat samen met de mooie witte stranden en het zachte klimaat maakt Thailand tot een goed vakantieland.

Vakantieland Thailand: niet voor niets bekend en populair

Thailand is steeds populairder aan het worden als vakantiebestemming merken we bij vakantiemagazine. Dat is volkomen terecht want vakantieland Thailand is vergelijkbaar met een sprookje of een mooie droom die werkelijkheid word. Alles waar een mens maar van kan dromen vindt u op vakantie in Thailand. Variërend van tropische palmstranden met eindeloze stranden tot berglandschappen waar bijzondere stammen wonen in kleurige klederdracht. Van grote steden als de metropool en hoofdstad Bangkok tot piepkleine dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. U zult genieten van alle exotische beelden en indrukken, zoals olifanten, weelderige tropische planten, een overvloed aan zon, zee en cultuur. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Thaise keuken. Iedere dag zal deze u weten te verrassen met bijzondere gerechten. U zult zich zo vrij als een vogel voelen precies zoals de betekenis van de naam Thailand doet vermoeden: Vrij Land!

Vakantie Thailand

Vakantie Thailand: heerlijk onbekommerd

Vakantieland Thailand is niet alleen in alle opzichten verrassend, gevarieerd, exotisch en bijzonder, maar het is ook een bestemming waar u – zeker vergeleken met andere Aziatische landen – heel prettig, veilig en onbekommerd kunt rond kijken en reizen. De Thaise bevolking staat niet voor niets bekend als enorm gastvrij! Zoals u misschien al weet is het merendeel van de bevolking boeddhistisch, wat voor een groot deel de vredige sfeer in het land zal verklaren. Mooi meegenomen zijn de prachtige bouwwerken die het boeddhisme heeft voortgebracht!
Of u nu in de hoofdstad bent of op andere plekken in het land, u zult overal hartelijk ontvangen worden. Het land is ingesteld op toerisme, zonder dat u de indruk zult krijgen dat u platgetreden paden bewandelt. Ook het Engels wordt over het algemeen veel gebruikt.

Tips en tricks voor vakantie Thailand
Natuurlijk bereid u zich goed voor op uw vakantie. Voor handige en praktische tips en informatie kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Zaken die te maken hebben met gezondheid, geld, vervoer, klimaat, douane regels en dergelijke daar wilt u natuurlijk goed op voorbereid zijn! Wist u bijvoorbeeld dat voor vakantie in Thailand, minder dan 30 dagen, niet eens een visum nodig is? En denkt u eraan dat u een wereldstekker nodig heeft? Op onze website vind u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde Thailand vakantie!

Vakantie Thailand? Boek nu!

Wilt u een vakantie naar Thailand boeken? Dan hebben wij een handige tool voor u! Hier onder kunt u gebruikmaken van de tool. U kunt hier rond snuffelen tussen de verschillende reizen die allemaal als eindbestemming Thailand hebben!